Het genot van een spa bij u thuis

Contacteer ons

Laat u verleiden door ons fantastische assortiment jacuzzi's.

Wat is er aangenamer dan thuis van een jacuzzi te kunnen genieten, zonder dat u ergens naartoe hoeft te gaan? Een spa is de ultieme wellnessvoorziening voor absolute ontspanning. Het transformeert uw buitenomgeving tot een Hof van Eden en maakt van uw interieur een luxueuze wellnessruimte.

Geen probleem meer qua openingstijden van faciliteiten of verlegenheden in verband met grote drukte: uw spa staat voor u klaar wanneer u deze in alle intimiteit wilt gebruiken. Zo geniet u van de grootst mogelijke rust!

Wilt u een wereld van nieuwe zintuiglijke ervaringen ontdekken, uw levenscomfort verbeteren of een gezellig moment delen met uw dierbaren? Laat u verleiden door ons fantastisch assortiment aan jacuzzi's.

Premiummerken voor een moment van absoluut welzijn

Bij L'art du spa Be Well Home richten wij ons op de kwaliteit van al onze installaties. Uw welzijn is onze prioriteit en daarom werken we samen met betrouwbare merken die marktleider zijn in hun vakgebied. 

We repareren ook alle merken spa’s.

div
Dimension One Spas® american flag

Dimension One Spas® werd in 1977 opgericht door Bob Hallam en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten in de sector van spa- en waterfitness-systemen. Altijd zoekende naar innovatie biedt dit merk originele en unieke producten aan. 

De zwemspa's van AquaFit zijn ontworpen om uw levenskwaliteit aanzienlijk te verbeteren. U kunt erin zwemmen, trappen en rennen, maar ook uw spieren trainen en ontspannen. Hierdoor neemt het de rol van zwembad aan huis, fitness-, aquagym- en aquabikingvoorziening op zich.

Coast Spas canadian flag

We verkopen en installeren ook spa's en zwemspa's van het Canadese merk Coast Spas® dat al sinds 1996 actief is. Coast Spas® was bovendien de eerste die moderne audio-, video- en verlichtingssystemen in privé-spa's installeerde. Het merk is ook in het bezit van vele patenten. Ontdek alle modellen in onze ruime showroom!

Coast Spas

Enkele video's

Be Well Home

Kom onze jacuzzi's en zwemspa's testen in onze showroom

In onze 400 m² grote showroom in Loncin (Ans) kunt u onze verschillende spa's ontdekken en testen in de privé-testruimte die voor dit gebruik is gereserveerd. U zult overtuigd zijn van de voordelen van onze producten en van hun ongelooflijk design. We beschikken altijd over een grote voorraad zodat onze klanten zo snel mogelijk kunnen worden bediend.

De meeste spa's kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. U kunt de gewenste jets aanpassen en uw opties en accessoires kiezen.

Onze twee bedrijfsleiders zorgen zelf voor de dienst na verkoop en de eventuele reparaties die uw spa nodig heeft. Wij zetten ons in om u in alle omstandigheden snel en efficiënt te helpen!

Onze catalogi

Kom testen!

We hebben een privé-testruimte voor spa's en infraroodcabines (sauna's).

Vraag hier uw testmoment aan :

Vertrouw op L'art du spa Be Well Home om uw zwemspa of jacuzzi bij u thuis te plaatsen. U zult niet meer zonder kunnen!